[Answers Added] Amazon Brylcreem Quiz | Answer and Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance

4104




Amazon Brylcreem Quiz | Answers all the 5 Questions Correctly, If You Are Lucky then you will Win Rs.5,000 as Amazon Pay Balance. This is Amazon App only contest.

Join Our Whatsapp Broadcast Alert Service for latest deals and updates !!




How to Participate in Amazon Brylcreem Quiz and Win Rs.5,000:

1. Download / Open the Amazon App

2. You will see the banner “Amazon Brylcreem Quiz and Win Rs.5,000”

3. Click on banner and Start the Quiz

4. Answer all 5 questions correctly

5. Done. Congratulations !! You are eligible to win Rs.5,000.

Note:You need to answer all 5 questions correctly for eligible to Win Rs.5,000.


Answers for Amazon Brylcreem Quiz win Rs.5,000:

Question 1. Which of these celebrities is currently associated with the brand Brylcreem?

Answer: Varun Dhawan

Question 2. Brylcreem does NOT offer products in which of the following categories?

Answer: Ice creams

Question 3. Which of these is the NOT the name of a popular beard style?

Answer: Mole patch

Question 4. Brylcreem Beard Oil is formulated with 3 special oils – Sesame Oil, Olive Oil and ____. Fill in the blanks

Answer: Almond oil

Question 5. Which of the following is a benefit of using beard oil?

Answer: Hydrates and softens facial hair and the skin beneath



Answers for Amazon Coupon Quiz win Rs.5,000:

Question 1. You can now get additional discounts on products listed on Amazon.in over and above their existing price. Using which of these offering can you avail this benefit?

Answer: Amazon coupons

Question 2. Which of these is NOT a benefit of using Amazon coupons?

Answer: Free gelato for every coupon used

Question 3. You cannot find Amazon coupons on which of the following pages on Amazon.in?

Answer: Snapchat

Question 4. The ____ is an ongoing event on Amazon.in, which offers coupons giving additional discounts on over 4000+ products. What is this event called?

Answer: Coupon Carnival

Question 5. Till when is the Coupon Carnival live on Amazon.in?

Answer: 17th June



Answers for Amazon Recharges Quiz win Rs.5,000:(8th May to 30th May)

Question 1. You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in

Answer: True

Question 2. Currently, what is the cashback you can avail on your first prepaid mobile recharge?

Answer: 75% up to Rs.75

Question 3. The cashback offer on mobile recharges is applicable on which payment methods.

Answer: Net banking, credit/ debit card, Amazon pay balance

Question 4. The cashback offer is applicable on which telecom operators?

Answer: All Operators

Question 5. Which of the following can you NOT do using Amazon Pay Balance?

Answer: Cryptocurrency trading



Answers for Amazon Quiz Time win Optimum Nutrition(7th April to 15th May):

Question 1. Which of the following are proteins made up of?

Answer: Amino acids

Question 2. Whey protein is made from which of these?

Answer: Cows milk

Question 3. Which of these is NOT a role that proteins play in the human body?

Answer: Boost telepathic abilities

Question 4. How much amount of protein is there in 1 serving of Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey?

Answer: 24 gms

Question 5. Which of the following is NOT a flavor Optimum Nutrition Gold Standard 100% Whey is available in?

Answer: Rasmalai



Answers for Amazon Kindle Lite Quiz win Amazon Pay balance(31st Mar to 20th April):

Question 1. What is the download size of the Amazon Kindle Lite listed on the Google Play Store?

Answer: 2MB

Question 2. On the Kindle Lite app, you can start reading an e-book before it finishes downloading.

Answer: True

Question 3. Books in which of these languages are currently NOT supported on Kindle?

Answer: Dothraki

Question 4. How many eBooks are available on the Kindle Store in India?

Answer: Over 5 million

Question 5. Which of these is NOT a feature of the Amazon Kindle Lite app?

Answer: free doughnuts on every ebook you Read



Answers for Amazon Denim Fest win Amazon Pay balance:

Question 1. As a part of the currently ongoing Amazon Denim Fest, what is the discount you can avail on jeans part of this event?

Answer: Minimum 40% off

Question 2. Which of these celebrities is currently associated with the brand Jack & Jones?

Answer: Ranveer Singh

Question 3. How many styles of Jack & Jones jeans can you find on Amazon.in?

Answer: More than 400

Question 4. As a part of Denim Fest, you can currently avail a 25% discount at checkout on jeans part of the Spring Summer’18 collection

Answer: True

Question 5. ean were originally called ____. Fill in the blanks.

Answer: Waist overalls



INDIA QUIZ CONTEST TERMS AND CONDITIONS:

  • The India Quiz (“Contest”) is brought to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) – (“Brand”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest.
  • You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.
  • These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only.
  • For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

ELIGIBILITY:

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;
(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;
(c) You have a billing address within the territory of India; and
(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest.
Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.



DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

  • This Contest will commence on 31st March from 12:00:01 a.m. (IST) to 20th April 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • The draw of lots will be carried out during the Contest Period for the questions and a total of 10 (Ten) participants will be selected as winners by a random draw of lots. A total of 10 (Ten) participants will be selected as winners of the Contest.
  • The declared winner(s) will be eligible to win Rs. 10,000 (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.

1 COMMENT

LEAVE A REPLY