Related

[Answers Added] Amazon World Music Day Quiz | Win Rs. 9,999

13096
Related

Amazon World Music Day Quiz | Win Rs. 9,999 Amazon Pay Balance and more. Answers all the 5 Questions Correctly & If you are lucky then you will win Rs. 9,999 Amazon Pay Balance. This is Amazon App only contest.

Related

Join Our Whatsapp Broadcast Alert Service for latest deals and updates !!




How to Participate in Amazon World Music Day Quiz and Win Rs. 9,999 Amazon Pay Balance:

1. Download / Open the Amazon App

2. You will see the banner “Amazon World Music Day Quiz Win Rs. 9,999 Amazon Pay Balance”

3. Click on banner and Start the Quiz

4. Answer all 5 questions correctly

5. Done. Congratulations !! You are eligible to Win Rs. 9,999 Amazon Pay Balance

Note: You need to answer all 5 questions correctly for eligible to win Rs. 9,999 Amazon Pay Balance.



Question and Answer for Amazon World Music Day Quiz:(21st to 25th June)

1. When is World Music Day celebrated?

Answer: 21st June

2. Which of these is NOT the name of a popular band from the 60’s?

Answer: The Red Bug

3. Which was the first song ever to be played in outer space?

Answer: Jingle bells

4. Shape of You’ is a Grammy award-winning song by which artist?

Answer: Ed Sheeran

5. Which of these is NOT an instrument associated with Indian classical music?

Answer: Pivot



Question and Answer for Amazon International Fashion Quiz:(19th June)

1. Which Indian city does the Kanjeevaram weave come from?

Answer: Kanchipuram

2. The famous ad jingle for this Indian watches brand was composed by AR Rahman as an adaption of Mozart’s 25th symphony. Which brand is this?

Answer: Titan

3. Which of these garment/fabric styles did NOT originate in India?

Answer: Shibori

4. The Wardrobe Refresh Sale on Amazon.in offers several benefits and discounts on clothing, footwear and fashion accessories. When is it?

Answer: 21st to 24th June 2018

5. You can avail additional discount on shopping with ICICI debit/credit card during the Wardrobe Refresh Sale. What is the maximum discount you can avail under this offer?

Answer: Rs.1000



Question and Answer for Amazon Jack Ryan Quiz:(16th June to 25th July)

1. This fictional character worked with the CIA as an analyst but was soon pulled into a series of CIA operations throughout Europe and the Middle East. Who is he?

Answer: Jack Ryan

2. ‘Jack Ryan’ is also an upcoming Prime Original action/adventure series.

Answer: True

3. Who is the lead actor in the upcoming ‘Jack Ryan’ Prime Original series?

Answer: John Krasinski

4. Which of these authors created the ‘Jack Ryan’ character?

Answer: Tom Clancy

5. When is the web series ‘Tom Clancy’s Jack Ryan’ set to release worldwide on Amazon Prime Video?

Answer: 31st August 2018



Question and Answer for Amazon Reload Quiz:(8th May)

1. The Auto Reload feature tops up your Amazon Pay balance when it falls below a minimum amount set by you

Answer: True

2. Which of the following is NOT a benefit of setting up Auto Reload?

Answer: Free hugs on setup

3. Which of the following payment methods can be used to setup Auto Reload?

Answer: All credit cards and HDFC/ICICI debit cards

4. What is the minimum amount that can be set for Auto Reload top ups?

Answer: Rs. 500

5. Amazon Pay balance CANNOT be used to pay for which of the following?

Answer: Car insurance



Question and Answer for Amazon Garmin Vivofit 4 Quiz:(28th April to 23rd May)

1. Which of these is NOT a benefit of regular physical activity?

Answer: Gives you telepathic abilities

2. On a single charge, the Garmin Vivofit 4 activity tracker can run for up to __. Fill in the blanks.

Answer: 1 Year

3. Which of the following is NOT true about the Garmin Vivofit 4?

Answer: It can help you fly

4. The Garmin Vivofit 4 can also monitor your sleep.

Answer: True

5. Which of the following can you do on the Garmin Vivofit 4?

Answer: Customize its display colour



Question and Answer for Amazon Pay Quiz:(21st April to 30th April)

1. How does Amazon Pay Weekend Pay & Play help you enjoy your weekend?

Answer: In discovering existing deals on Amazon pay partner apps and sites every weekend

2. What is the max. cashback you can get can through Weekend Pay & Play offers this weekend?

Answer: 50% cashback upto Rs 100

3. When should you visit the Weekend Pay & Play page for your dose of exciting offers?

Answer: Every Friday, Saturday, and Sunday

4. Amazon Pay Weekend Pay & Play brings you deals on your favorite apps & websites. Which of the below do NOT accept Amazon Pay yet?

Answer: Narnia

5. You can use your Amazon Pay balance to pay for your orders with a single click across participating sites?

Answer: True



Question and Answer:

1. You can recharge your prepaid mobile number on Amazon.in

Answer: True

2. What is the current cashback offer for prepaid mobile recharges on Amazon.in?

Answer: Flat 50% cashback up to Rs.50

3. The cashback offer on mobile recharges is applicable on which payment methods

Answer: Net banking credit/debit cards, amazon pay balance

4. How long does it take for the cashback to get processed on mobile recharges?

Answer: 3 days

5. The cashback will be received in which form

Answer: Amazon Pay balance



DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

  • This Contest will commence on 21st April 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 30th April 2018 23:59:59 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an Amazon.in account on the Amazon.in App.
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) quiz questions will be posted during the entire Contest Period (“Contest Questions”).
  • Thereafter, if you answer all the Contest Questions correctly, you will be entitled to participate in a random draw of lots which will be carried out amongst participants who have answered all questions correctly.
  • The declared winner(s) will each be eligible for winning Amazon Pay balance worth Rs.1000/- (“Gift Card”) issued by QwikCilver (hereinafter referred to as “Prize(s)”), which amount will reflect in the winner’s Amazon.in account as Amazon Pay Balance.
  • Each participant will be eligible to receive only one Prize under this Contest.



ELIGIBILITY:

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;
(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;
(c) You have a billing address within the territory of India; and
(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest.
Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.



TERMS AND CONDITIONS:

  • The Quiz Time (“Contest”) is brought to you by Amazon Payments (India) Private Limited (“APIPL”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”) on the mobile application of www.amazon.in (“Amazon.in App”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest.
  • This Contest is applicable only on the Amazon.in App and not on the website or mobile website of Amazon.
  • You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.
  • These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use and Privacy Notice to which you agree by using the Amazon.in App and the terms and conditions applicable for the Amazon.in Gift Cards (“Gift Card Terms”) issued by QwikCilver Solutions Private Limited (“QwikCilver”) and “) and ‘Your Money’ issued by APIPL (subject to the Amazon Pay balance Terms & Conditions). To the extent the Amazon.in Conditions of Use and Privacy Notice are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only. To the extent the Gift Card Terms and Amazon Pay balance Terms & Conditions are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs shall prevail with respect to the Contest only.
  • For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest and “We” or “Our” shall mean Amazon.
  • This contest is not available on phones with Android Version 4.4 and below.
Related

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY