[Answers Added] Amazon Face Shop Quiz | Answer & win Rs.5,000 as Amazon Pay Balance

27671

Amazon Face Shop Quiz | Answer & Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance. Answers all the 5 questions Correctly & If you are lucky then you will Win Rs.5,000 Amazon Pay Balance. This is Amazon App only contest.

Join Our Whatsapp Broadcast Alert Service for latest deals and updates !!




How to Participate in Amazon Face Shop Quiz Answer & Win Amazon Pay Balance:

1. Download / Open the Amazon App

2. You will see the banner “Amazon Face Shop Quiz | Answer & Win Amazon Pay Balance”

3. Click on banner and Start the Quiz

4. Answer all 5 questions correctly

5. Done. Congratulations !! You are eligible to Win Amazon Pay Balance.

Note: You need to answer all 5 questions correctly for eligible to win Amazon Pay Balance.


Answers for Amazon Face Shop Quiz win Rs. 5,000:

Question 1. Which of these is a product that is offered by The Faceshop?

Answer: Face masks

Question 2. Which of these is NOT a kind of face mask offered by The Faceshop?

Answer: Real Nature Radioactive Red Face mask

Question 3. What is the recommended duration of keeping face masks by The Faceshop on your skin for maximum benefit?

Answer: 10-15 minutes

Question 4. Which of these is NOT a benefit of using The Faceshop Green Tea face Mask?

Answer: Tickles the skin

Question 5. K-Beauty’ refers to skin-care practices, cleansing rituals and products that derive from __. Fill in the blank.

Answer: South Korea



Answers for Amazon Comfort Quiz win Rs. 10,000:(22nd May to 25th June)

Question 1. Which of the following is NOT a benefit of using fabric conditioners?

Answer: Makes cloth magnetic

Question 2. Comfort fabric conditioners can be used on several types of clothes including woolens, towels, bedsheets and more.

Answer: True

Question 3. The new range of Comfort fabric conditioners specially formulated for baby clothes is called __. Fill in the blanks.

Answer: Comfort Pure

Question 4. Comfort fabric conditioners CANNOT be used in which of the following methods of washing?

Answer: Brainwash

Question 5. When washing clothes in a bucket, which of these is the correct way of using Comfort fabric conditioners?

Answer: Soak clothes in comfort after detergent wash



Answers for Amazon Lakme Quiz win Rs. 5,000:(11 May to 20th June)

Question 1. Which of the following actress is associated with Lakme?

Answer: Kareena Kapoor

Question 2. Which Which of these is NOT a part of the Lakme Naturale range?

Answer: Toothpaste

Question 3. Which Which of these is a benefit that Aloe has on the skin?

Answer: Rejuvenates the skin

Question 4. Which of these ingredients is used in the new Lakme Naturale range of products?

Answer: Aloe vera

Question 5. Which of these is NOT a shade of Lakme Naturale Matte Sticks?

Answer: Rainbow black



Answers for Amazon Cricket Quiz:(12th May)

Question 1. In a T20 match, after the first 6 overs, a maximum of 5 fielders can be outside the fielding circle.

Answer: True

Question 2. As per the laws of cricket, when can a ‘lost ball’ be called?

Answer: When the ball cannot be recovered without outside assistance

Question 3. In the context of cricket, what does ‘mankaded’ mean?

Answer: When a bowler Runs out the non-striking batsman when the latter leaves the crease when backing up

Question 4. A batsman may be dismissed Run Out whether or not a run is being attempted, even if the delivery is a no-ball.

Answer: True

Question 5. In T20 cricket, what does a Super Over aim to eliminate?

Answer: A tied match



Answers for Amazon Cricket Quiz:(6th May)

Question 1. In the case of a ‘freehit’ the batsman can only be dismissed through which of the following?

Answer: A run out

Question 2. You can tell Alexa to book tickets for Royal Challengers Bangalore’s home matches?

Answer: True

Question 3. In an uninterrupted T20 cricket match each bowler may bowl a maximum of __ overs

Answer: 4

Question 4. Which of these is NOT a field position in cricket?

Answer: Shot

Question 5. In cricket, the term Skipper refers to?

Answer: The Team Captain



Answers for Amazon Cricket Quiz:(29th April)

Question 1. In the context of a T20 match, what is a ‘free hit’?

Answer: If a bowler delivers a no-ball

Question 2. Which mathematical formulation is used to reset targets in rain-affected cricket matches?

Answer: The Duckworth–Lewis (D/L) method

Question 3. In the context of cricket, what is a ‘dot ball’?

Answer: A delivery bowled without any runs scored off it

Question 4. In the context of a T20 match, what is ‘powerplay’?

Answer: During the first 6 overs, a max. of two fielders can be outside the 30-yard circle

Question 5. Which of these is NOT a type of delivery in cricket?

Answer: Evil

Question 6. Presently, who is the captain of India’s Women’s T-20 International team?

Answer:Harmanpreet Kaur

Question 7. Presently, who is the captain of India’s Women’s T-20 International team?

Answer:England



Answers for Amazon Bose Quiz:(25th April to 25th May)

Question 1. Which of these is NOT a feature of the new SoundWear Companion speaker?

Answer: 5D Printing

Question 2. Charging the SoundWear Companion for 15 minutes can give you up to ___. Fill in the blanks.

Answer: 3 hours of music

Question 3. Which of these is the technology used in the SoundWear Companion speakers?

Answer: Waveguide technology

Question 4. With the SoundWear Companion Speakers, you can walk while taking a call, multitask and voice control your music

Answer: True

Question 5. Which of these is NOT a color that SoundWear Companion covers come in?

Answer: Unicorn pink



Week-3 : Answers for Amazon Cricket Quiz:(22nd April)

Question 1. The inaugural ICC World Twenty20 was played in South Africa in 2007. Who won the final?

Answer: India

Question 2. In a T20 match, if the fielding team does not start to bowl their 20th over in 75 min, the batting side is credited extra runs for every whole overbowled after the 75-min mark.

Answer: True

Question 3. In the context of cricket what is a ‘Hat Trick’?

Answer: When a bowler takes 3 wickets on consecutive deliveries, dismissing 3 different batsmen

Question 4. Which bird is associated with a batsman’s dismissal for a score of zero?

Answer: Duck

Question 5. In an uninterrupted Twenty20 game how many innings does each team play?

Answer: 1 inning each

Question 6. What can Alexa NOT tell you about a cricket team?

Answer: Tell you when Sachin Tendulkar is coming out of retirement

Question 7. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, which cricket teams are playing today?

Answer: Tell you the names of the teams cricket playing that day



Week-2 : Answers for Amazon Cricket Quiz win Rs.20,000:(7th April to 31st May)

Question 1. The Indian cricket team played its first T20 International match in 2006. Who was the India team captain?

Answer: Virender Sehwag

Question 2. In the context of cricket, what does LBW stand for?

Answer: Leg Before Wicket

Question 3. In a T-20 match, a batsman is not allowed to bat after scoring a double century

Answer: False

Question 4. In the context of a T20 match, what is a ‘Super Over’?

Answer: A Tie-breaking method used in limited overs cricket matches

Question 5. In a T20 match, what is the maximum number of overs each team bats for?

Answer: 20

Question 6. Which of these countries does NOT host Twenty20 domestic competitions?

Answer: Narnia

Question 7. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa, what is the score?

Answer: She will tell you the latest score



Week-1 : Answers for Amazon Cricket Quiz win Rs.20,000:(7th April to 31st May)

Question 1. In a T20 match, no more than __ fielders can be on the leg side at any time. Fill in the blank.

Answer: 5

Question 2. Which countries played in the first men’s Twenty20 international ever played?

Answer: Australia and New Zealand

Question 3. In the context of cricket what is a ‘Timed out’?

Answer: A dismissal that occurs when an incoming batsman is not ready to play in 90 seconds

Question 4. Which of these is NOT a method of dismissal in cricket?

Answer: Winking

Question 5. In a T20 match, after the first six overs a maximum of five fielders can be outside the fielding circle.

Answer: True

Question 6. Alexa can provide you the latest statistics for cricket players

Answer: True

Question 7. Alexa can book tickets to the home matches for Royal Challengers Bangalore.

Answer: True



Answers for Amazon Quiz Time win Blue Star Water Purifier:(12th April to 25th May)

Question 1. Which of these can a water purifier NOT do?

Answer: Clean your cupboard

Question 2. How many stages of purification does the Blue Star Majesto RO+UV water purifier provide

Answer: 6 Stages

Question 3. The Blue Star Majesto water purifier uses which of these to enhance the taste of purified water?

Answer: Aqua test boosters

Question 4. Blue Star Majesto also comes with the ___ lock function. Fill in the blanks

Answer: Child

Question 5. How much water is the average adult human body made up of?

Answer: 50-65%



Answers for Amazon Cricket Quiz win Rs.20,000:(7th April to 31st May)

Question 1. In a full, uninterrupted T20 match, each bowler may bowl a max. of __ overs per innings?

Answer: 4

Question 2. In a Super Over, which team bats first?

Answer: The team which batted second in the match

Question 3. In cricket, what does the term Skipper refer to?

Answer: The team Captain

Question 4. In the context of cricket, what does T20 stand for?

Answer: Twenty-20 cricket

Question 5. In T20 international matches, which batsman holds the record for most runs off of one over?

Answer: Yuvraj Singh

Question 6. What would Alexa reply if you ask ‘Alexa’ which cricket teams are playing today’

Answer: Tell you the names of the team playing that day

Question 7. What can Alexa NOT tell you about a cricket match?

Answer: Predict the outcome before the match



Answers for Amazon Quiz win Ultimate Ears Speaker:

Question 1. The entire range of Ultimate Ears speakers does NOT have which of the following features?

Answer: Daily astrology predictions

Question 2. The Ultimate Ears Wonderboom speaker can be immersed in a pool.

Answer: True

Question 3. What is the maximum battery life of Ultimate Ears megaboom wireless bluetooth speakers?

Answer: 20 Hours

Question 4. How many Bluetooth enabled source devices can be paired with Ultimate Ears Wonderboom?

Answer: 8

Question 5. Which of these speakers do NOT offer 360 degree sound?

Answer:Tweeters



Answers for Amazon Quiz Time win Kindle Starter Pack:(31st Mar to 25th April)

Question 1. Which of the following can you NOT do on a Kindle eReader?

Answer: Make a double Espresso shot

Question 2. How long does the battery on a Kindle eReader device last?

Answer: Up to 4 weeks

Question 3. Other than the Kindle e-Reader device, which of these does the Kindle starter pack NOT include?

Answer: Six infinity stones and a light saber

Question 4. What is the eBooks discount offer which you currently get with the Kindle Starter Pack?

Answer: 80% off on eBooks up to 1000 INR

Question 5. All Kindle eReaders have an anti-glare screen.

Answer: True



Answers for Amazon Quiz Time win Sony Bravia TV:(27th March to 25th April)

Question 1. The ‘Rock Bottom Prices’ sale on Amazon.in offers lowest ever prices on select __. Fill in the blanks.

Answer: Televisions

Question 2. Which of these is NOT a TV brand participating in the ‘Rock Bottom Prices’ event.

Answer: Patankali

Question 3. Only TVs which have customer rating of 3.5 stars (out of 5) and above will be on offer during the ‘Rock Bottom Prices’ event

Answer: True

Question 4. Which of these is NOT a benefit of shopping for TVs on Amazon.in?

Answer: Free Auto Rides for 10 years

Question 5. The Union Budget 2018 affects TV prices, as duty on imported TV panels increased from 7.5% to __. Fill in the blanks.

Answer: 15%



Answers for Amazon Quiz Time win Sony Bravia TV:(20th March to 10th April)

Question 1. The entire range of Ultimate Ears speakers does NOT have which of the following features?

Answer: Daily astrology predictions

Question 2. The Ultimate Ears Wonderboom speaker can be immersed in a pool.

Answer: True

Question 3. What is the maximum battery life of Ultimate Ears megaboom wireless bluetooth speakers?

Answer: 20 Hours

Question 4. How many Bluetooth enabled source devices can be paired with Ultimate Ears Wonderboom?

Answer: 8

Question 5. Which of these speakers do NOT offer 360 degree sound?

Answer: Tweeters



Answers for Amazon Subscribe & Save Quiz win Rs. 5,000:(22nd March to 10th April)

Question 1. Using Subscribe & Save, you can set up regular scheduled deliveries and earn additional savings on your daily essentials.

Answer: True

Question 2. Which of the following is NOT a benefit of using Subscribe & Save?

Answer: Time travel

Question 3. Currently, on paying for subscriptions using Amazon Pay balance, which of these is a benefit you can avail?

Answer: Extra 5% off on subscription

Question 4. Subscribe & Save’s monthly subscription box offers curated products for your everyday personal & household needs. What is this subscription box called?

Answer: Handpicked subscription box

Question 5. What is the current ‘Fest’ running on Subscribe & Save, which gives you minimum 25% off called?

Answer: Subscription fest



Answers for Amazon Echo Quiz win Amazon Echo:(19th March to 15th April)

Question 1. Amazon Echo is a hands-free smart speaker, how do you control it?

Answer: With your Voice

Question 2. Which of these can you NOT do with your Echo device?

Answer: Deadlift a 100 kgs

Question 3. You can book a flight on Goibibo using your Echo device.

Answer: True

Question 4. What is the voice and brain behind the Echo device called?

Answer: Alexa

Question 5. Which of these can Alexa NOT do?

Answer: Feed you snacks

Question 6. On your Echo device, you can ask Alexa to turn on compatible smart lights.

Answer: True



Answers for Amazon Quiz Time win Oppo F5:(14th Mar to 20th April)

Question 1. The OPPO F5 comes with a 16 MP primary camera and __ MP front facing camera. Fill in the blanks.

Answer: 20 MP

Question 2. Which of these phrases is associated with brand OPPO?

Answer: capture the real you

Question 3. The OPPO F5 is packed with how much RAM?

Answer: 4GB

Question 4. What is OPPO’s fast charging technology called?

Answer: VOOC Flash Charge

Question 5. Which of the following is NOT a feature of OPPO F5?

Answer: Rotating back camera



Answers for L’Oreal Quiz Time:(14th Mar to 20th April)

Question 1. Which of these phrases is associated with the brand L’Oreal Paris?

Answer: Because you’re worth it

Question 2. The nail polish that goes on top of a colored polish is called?

Answer: Top Coat

Question 3. Which of these products are NOT offered by L’Oreal Paris?

Answer: Laundry detergent

Question 4. Which of these is a kind of lipstick?

Answer: Matte

Question 5. Which of these is NOT a make-up range offered by L’Oreal Paris?

Answer: Moon moon



Answers for Accessorize Jewellery Hamper Quiz Time:

Question 1. When is International Women’s Day celebrated?

Answer: 8 March

Question 2. A Tiara goes around what part of the body?

Answer: Hair

Question 3. Which of the following products are NOT offered by the brand Accessorize?

Answer: Smart Phones

Question 4. Which part of India is known for ‘Shakha Pola’, a set of bangles typically worn by newly married women?

Answer: Bengal

Question 5. The first Accessorize store opened in 1984. Where was this?

Answer: London



Answers for Peora Valentine Jewellery Quiz Time:

Question 1. The brand Peora offers products in which of the following?

Answer: Sterling silver jewellery

Question 2. Sterling Silver jewellery contains at least 92.5% silver by weight

Answer: True

Question 3. Which milestone wedding anniversary is celebrated as Silver anniversary?

Answer: 25th

Question 4. When is Valentine’s Day celebrated?

Answer: 14th February

Question 5. According to Roman mythology, which among these is considered to be the god of love and affection?

Answer: Cupid



Answers for Samsung On7 Prime Quiz Time:

Question 1. Where can you access ‘Samsung Mall’?
Answer: On your Galaxy On7 Prime

Question 2. Which of these can you NOT do on Samsung Mall?
Answer: Telepathic Search

Question 3. What are the RAM options available on the Galaxy On7 Prime?
Answer: 3 GB and 4 GB

Question 4. What are the color variants available for the Galaxy On7 Prime?
Answer: Gold and Black

Question 5. The Samsung Galaxy On7 Prime comes with a 13MP (f1.9) primary camera and a __ MP front facing camera. Fill in the blanks.
Answer: 13MP





DETAILS OF THE CONTEST AND HOW TO ENTER:

  • This Contest will commence on 31st March 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 25th April 11:59:00 p.m . (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • A total of 12 (Twelve) participants will be selected as winners of the Contest who answer all 5 (Five) questions correctly.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Samsung On7 Prime(4GB/64GB) Device as a prize.



ELIGIBILITY:

You need to fulfil the following eligibility criteria to enter the Contest:
(a) You should be an individual legal resident of the Republic of India;
(b) You should have set India as your current country in your account settings on Amazon.in;
(c) You have a billing address within the territory of India; and
(d) You should be of an age 18 years or above at the time of entry into the Contest.
Our employees, their immediate family members (spouses, domestic partners, parents, grandparents, siblings, children and grandchildren), and our affiliates, advisors, advertising/Contest agencies are not eligible to enter the Contest.



TERMS AND CONDITIONS:

  • The Honor 7x Quiz Time (“Contest”) is “) is brought to you by the Amazon Seller: STPL (“Seller”) and made available to you by Amazon Seller Services Private Limited (“ASSPL”/ “Amazon”). Please read these terms and conditions (“T&Cs”) before entering the Contest.
  • You agree that, by participating in this Contest, you will be bound by these T&Cs and you acknowledge that you satisfy all Contest eligibility requirements as provided herein below.
  • These T&Cs are in addition to the Amazon.in Conditions of Use to which you agree by using the Amazon.in website or mobile/tablet application or mobile site thereof (collectively hereinafter referred to as “Amazon.in”). To the extent the Amazon.in Conditions of Use are inconsistent with these T&Cs, these T&Cs will prevail with respect to the Contest only.
  • For the purposes of these T&Cs, wherever the context so requires “You” or “Your” shall mean any natural person who is a participant in the Contest.

3 COMMENTS

  1. Please make a tab on home screen for only quiz questions and answers like ‘flash sale’ ‘open sale’…it’ll be very helpful

LEAVE A REPLY