[Answers Added] Amazon Quiz Time | Answer & win Nokia 6.1

7840




Amazon Amazon Quiz Time | Answer & Win Nokia 6.1. Answers all the 6 Questions Correctly If You Are Lucky then you will win brand new Nokia 6.1. This is Amazon App only contest.

Join Our Whatsapp Broadcast Alert Service for latest deals and updates !!




How to Participate in Amazon Quiz Time Answer & Win Nokia 6.1:

1. Download / Open the Amazon App

2. You will see the banner “Amazon Quiz Time | Answer & Win Nokia 6.1”

3. Click on banner and Start the Quiz

4. Answer all 6 questions correctly

5. Done. Congratulations !! You are eligible to Win Free Amazon Nokia 6.1

Note: You need to answer all 6 questions correctly for eligible to Win Amazon Nokia 6.1


Answers for Amazon Quiz Time win Nokia 6.1 Smartphone:

Question 1. How much RAM does the Nokia 6.1 come with?

Answer: 4GB

Question 2. The Nokia 6.1 runs on __, which ensures it gets regular security and OS updates.

Answer: Android One

Question 3. Which of the following has Nokia partnered with for the camera lens on the Nokia 6.1?

Answer: ZEISS

Question 4. What is the dual sight mode on Nokia 6.1 also called?

Answer: Bothie

Question 5. Which mobile platform is the Nokia 6.1 built on?

Answer: Qualcomm Snapdragon 630

Question 6. Which of these is NOT a feature of the Nokia 6.1?

Answer: 3D printing



Answers for Realme Levels win Realme 1 Smartphone:

Level 1 : Real Power

Question 1. What is the maximum RAM + Memory combination that the RealMe 1 is available in?

Answer: 6GB + 128GB

Question 2. How many drop tests has the RealMe 1 gone through?

Answer: 10,000

Question 3. According to Greek mythology, which of these is considered to be the god of strength and power?

Answer: Kratos

Level 2 : Real Style

Question 1. A diamond, in its purest form, is made up of __. Fill in the blank.

Answer: Carbon

Question 2. Which of these is NOT a style of photography?

Answer: Butterfly Stroke

Question 3. Which of these is NOT a feature of the RealMe 1’s camera?

Answer: Time Travel

Level 3 : Real Intelligence

Question 1. RealMe 1 has an AI processor. What does ‘AI’ stand for in this context?

Answer: Artificial Intelligence

Question 2. Sophia is an AI robot, and the first one to get citizenship from any country. Which country granted her its citizenship?

Answer: Saudi Arabia

Question 3. AI Recognition in the RealMe 1 supports facial unlock in less than 0.1 second

Answer: True



Answers for Amazon Quiz Time win OnePlus 6 Smartphone:

Question 1. Which of the following is NOT a feature of the OnePlus 6?

Answer: Levitation

Question 2. When will the OnePlus 6 Marvel Avengers Limited Edition go live on sale on Amazon.in?

Answer: 12 PM, 29th May 2018

Question 3. The OnePlus 6 is powered by which Operating System?

Answer: Oxygen OS

Question 4. Which of these is the correct RAM and memory configuration for the Marvel Avengers Limited Edition of the OnePlus 6?

Answer: 8GB / 256GB

Question 5. What is the dual camera configuration of the OnePlus 6?

Answer: 16MP + 20MP



Answers for Amazon Quiz Time win Realme 1 Smartphone:

Question 1. The Realme 1 has been designed by the smartphone brand OPPO

Answer: True

Question 2. The Realme 1’s design is called __. Fill in the blank.

Answer: Diamond Black

Question 3. Which of these phrases is associated with the brand Realme?

Answer: Power Meets Style

Question 4. When is the Realme 1 scheduled to launch?

Answer: 15th May 2018

Question 5. How many authorized service centers for Realme 1 are there in India?

Answer: 500+



Answers for Amazon Quiz Time win Nokia 7 Plus Smartphone:(14th April to 25th May)

Question 1. On a single charge, up to how long does the Nokia 7 Plus last?

Answer: 2 days

Question 2. The Nokia 7 Plus runs on __, which ensures it gets the latest security and OS updates.

Answer: Android one

Question 3. What mobile platform is the Nokia 7 Plus built on?

Answer: Qualcomm snapdragon 660

Question 4. Which of these lens manufacturers did Nokia partner with for the Nokia 7 Plus?

Answer: Carl Zeiss

Question 5. Which of the following is NOT a feature of the dual camera set up on the Nokia 7 Plus?

Answer: Telekinetic picture



Answers for Amazon Quiz Time win Huawei P20 Lite Smartphone:(4th May to 30th May)

Question 1. Which of these phrases are associated with the brand Huawei?

Answer: Make it Possible

Question 2. The Huawei P20 Pro comes with a Leica triple rear camera. What is its maximum resolution?

Answer: 40MP

Question 3. What kind of build does the Huawei P20 Lite sport?

Answer: Glass Body

Question 4. Huawei P20 Pro and Huawei P20 Lite come with ___ selfie camera?

Answer: 24MP

Question 5. What kind of display does the Huawei P20 lite have?

Answer: 19:9 Notch Display



Answers for Amazon Quiz Time win One Plus 6 Smartphone:

Question 1. When is OnePlus 6 launch event scheduled to go live in India?

Answer: 3:00 PM IST, 17 May 2018

Question 2. The OnePlus 6 will be powered by which processor?

Answer: Snapdragon 845

Question 3. What is OnePlus’s charging technology called?

Answer: Dash Charge

Question 4. Amazon Prime members will enjoy early access to the sale of OnePlus 6. When does this sale begin?

Answer: 12 Noon 21st May 2018

Question 5. Which of these phrases is associated with the OnePlus 6?

Answer: The Speed You Need



Details Of This Quiz:

  • This Contest will commence on 26th April 2018 from 12:00:01 a.m. (IST) to 25th May 11:59:00 p.m. (IST) (“Contest Period”)
  • In order to be eligible for the Contest, during the Contest Period you must sign-in to or sign-up from an account on the Amazon.in App (“Amazon.in App”).
  • Once you have signed-in to the Amazon.in App, you can participate by navigating to the page where 5 (five) questions will be posted during the entire Contest Period.
  • Thereafter, if you answer all the quiz questions correctly, you will be entitled for a lucky draw which will be carried out amongst participants who have answered that particular question correctly.
  • A total of 10 (Ten) participants will be selected as winners of the Contest who answer all 5 (Five) questions correctly.
  • The declared winner(s) will be eligible for winning a Nokia 7 Plus devices each (hereinafter referred to as “Prize(s)”)

2 COMMENTS

LEAVE A REPLY