Flipkart Game Zone | Play & Win 1 Lakh Prizes Daily

5627
Flipkart Game Zone - Daily Trivia Quiz | Answer & Win Exciting Prizes Daily
Flipkart Game Zone - Daily Trivia Quiz | Answer & Win Exciting Prizes Daily




Flipkart Game Zone | Play & Win Assured Prizes Everyday. Participate in “Flipkart Kya Bolti Public Quiz Season 2” | “Daily Trivia” | “Fake Or Not?” | “Guess What?” | “Quiz Time” in Flipkart Game Zone ! Win Mobile Phone @ Re.1 , Flipkart Gift Vouchers, Gems and more Prizes Everyday !!

Flipkart Game Zone - Daily Trivia Quiz | Answer & Win Exciting Prizes Daily
Flipkart Game Zone – Daily Trivia Quiz | Answer & Win Exciting Prizes Daily

How to participate in Flipkart Daily Trivia Quiz ?

1. Download / Open the Flipkart App

2. Login or Sign up into Flipkart application.

3. Goto ‘Games’ section on Flipkart App.

4. You will see the banner “Daily Trivia” in Games section on Flipkart app Open Flipkart App.

5. Answer all 5 questions correctly.

6. Done. Congratulations !! You are eligible to win the exciting prizes everyday.

Answers for Flipkart Daily Trivia Quiz (07 Aug)

Question 1. Directed by Tinnu Anand, which of these is a 1981 film starring Amitabh Bachchan?

Ans: Kaalia

Question 2. Which nickname is common to Garry Kasparov, Nathan Lyon and Paul Gascoigne?

Ans: Gazza

Question 3. Thomas Odoyo, Maurice Odumbe and Aasif Karim are all former Cricket captains of

Ans: Kenya

Question 4. Which of these is owned by the business group that owns Britannia Industries?

Ans: Bombay Dyeing

Question 5. Which former model and actress’s memoir is entitled ‘Anusual’?

Ans: Anu Aggarwal

Note : Rewards Only For First 40000 Users Only

Flipkart Game Zone - Fake or Not | Play & Win Exciting Prizes Daily
Flipkart Game Zone – Fake or Not | Play & Win Exciting Prizes Daily

How to participate in Fake Or Not & Win Min. 10 Supercoins daily

1. Download / Open the Flipkart App

2. Login or Sign up into Flipkart application.

3. Goto ‘Games’ / ‘Video’ section on Flipkart App.

4. You will see the banner “Fake Or Not” in Games/Video section on Flipkart app.

5. Play the video and Answer all 5 questions correctly.

6. Done. Congratulations !! You are eligible to win the exciting prizes everyday.

Rewards:

  • ₹1000 gift vouchers for 100 winners
  • ₹50 gift vouchers for 3000 winners
  • Supercoins for remaining winners

Answers for Flipkart Game Zone – Fake or Not [07 Aug]

Question 1. Tipu Sultan used Rockets to fight against the British in 18th Century

Ans: Not Fake

Question 2. RBI has released notes of new denominations

Ans: Fake

Question 3. A women with 4 legs existed

Ans: Not Fake

You May Also Like


Question 4. USA and India rank 1st and 2nd respectively for conducting COVID-19 tests

Ans: Fake

Question 5. Both male and female elephants found in India have tusks

Ans: Fake

P.S. If you have given a wrong answer in Fake or Not, then you can retake it & correct your answer even after checking rewards.

Flipkart Kya Bolti Public Quiz Season 2 | Play and Win
Flipkart Kya Bolti Public Quiz Season 2 | Play and Win Exciting Prizes Daily

How to participate in Flipkart Kya Bolti Public Quiz Season 2 ?

1. Download / Open the Flipkart App

2. Login or Sign up into Flipkart application.

3. Goto ‘Video’ section on Flipkart App.

4. You will see the banner “Flipkart Kya Bolti Public Quiz Season 2” in Video section on Flipkart app

5. Watch the video and Answer the poll question asked in between the video.

6. Done. Congratulations !! You are eligible to win the exciting prizes everyday.

Prizes in Mystery Box to win:

  • 100 Winners – Get Rs 1,000 EGV daily
  • One lucky winner – Gets 1 Lakh prize daily
  • Remaining winners – Get 10 Flipkart Supercoins

Flipkart Kya Bolti Public Season 2 [Episode 45 – 02 Aug]

Question 1. What do you like more about Maniesh Paul?
Options: Style or Jokes

Max. Votes: Jokes

Question 2. Who is your Favorite Superstar?
Options: Rajinikanth or Amitabh Bachchan

Max. Votes: Amitabh Bachchan



Question 3. What is the Favorite Hobby of Indians?
Options: Dancing or Singing

Max. Votes: Singing

Question 4. Which Actress makes a better pair with Varun Dhawan?
Options: Alia Bhatt or Shraddha Kapoor

Max. Votes: Alia Bhatt

Question 5. What would you like to see more in Kya Bolti Public Season 3?
Options: More Questions or More Jokes

Max. Votes: More Jokes

Flipkart Game Zone | Rewards
Flipkart Game Zone | Play & Win Rewards
Flipkart Game Zone | Earn Gems
Flipkart Game Zone | Play Games & Earn Gems

LEAVE A REPLY